Voor een lichaam in balans

Voor een lichaam in balans

Wat zijn de ervaringen van hen die u zijn voorgegaan?

Bekken-, nek- en rugklachten. Steken in de heup, vermoeidheid en hoofdpijn

Voordat ik van Joëlle te horen kreeg wat de Bowen behandeling inhield, had ik er nog nooit van gehoord en daarom ben ik er ook open in gestapt; zou het werken, dan had ik er baat bij. Zou het niet werken, dan had ik het geprobeerd. Van tevoren moest ik een lijstje maken met al mijn klachten. Nou, dat waren er nogal wat. Rug- en heupklachten waren voor mij het grootste probleem. Dus na de intake gingen we daar gelijk mee aan de slag. Ik nam plaats op de comfortabele behandeltafel, de warme handdoeken werden over mij heen gelegd. Joëlle deed haar "handeling", handeling omdat het moeilijk te definiëren is wat ze nu precies deed. Het deed totaal geen pijn, maar een spier word even de andere kant op geduwd en weer terug geplaatst. Ook al is de handeling minimaal, je voelt gelijk dat er iets gebeurd, In mijn geval voelde ik gelijk mijn spieren en mijn bloed weer beter stromen. Ik kreeg weer warme voeten! Tijdens de latere behandelingen werden voor de behandeling van mijn zere heup ook mijn benen gestrekt en gebogen en tijdens het strekken en buigen werd de spier weer even 'heen en weer' geplaatst. Het blijven allemaal minimale handelingen, maar wat had het een groots effect! Na de behandeling voelde ik mij altijd moe, maar de volgende dag had ik nergens last meer van. Heerlijk! De daarop volgende behandelingen werd het alleen maar beter. Ik had geen hoofdpijn meer, mijn rug en heup waren weer soepel en pijnloos en zelfs emotioneel ging het super goed. Niks was mij te veel, ik had veel energie en zin om alles aan te pakken. Nu ik meerdere behandelingen een aantal weken achter elkaar heb gehad en geen nieuwe behandeling op korte termijn nodig heb, heb ik besloten de therapie in de toekomst als 'APK-tje' te gebruiken. Even een uurtje een behandeling, en ik kan er weer maanden tegenaan :)

Mej. Dijkgraaf te Hilversum

Migraine en eenzijdige pijn in de lage rug

Bij thuiskomst had ik wel eens het gevoel te zijn overreden, maar na een paar dagen ga je merken dat je steeds een stapje vooruit gaat. Beetje bij beetje voel je dat aan het lichaam. Daarnaast heb ik veel meer inzicht gekregen in patronen waardoor het voor mij duidelijker is waarom klachten ontstaan. De Bowen therapie heeft geholpen met mijn migraine, die is minder geworden. Ook de pijn in mijn lage rug is weg. Het is gewoon weer leefbaar geworden. 

Mw. J. v. Aalst te Tiel

Whiplash klachten na ongeval

 Joelle voelt precies aan waar de spanning zit in het lichaam. Deskundig en met passie zorgt zij voor minder pijn. Een weldaad voor het lichaam. Bowen en Joelle zijn de ultieme combinatie naar een weg voor een gezond lichaam.

Mw. H. Rademakers te Zevenhuizen

Rug- en schouderpijn en krampende pijn in het bovenbeen

Ik vind Bowen een hele prettige therapie, die moves. Rustgevend ook. Ik vind Joëlle ook heel fijn als therapeut; kundig, meedenkend, rustbrengend. De therapie heeft er voor gezorgd dat ik zo goed als van alle klachten af ben. Met het aanreiken van diverse oefeningen kan ik er voor zorgen dat de klachten weg blijven. Ik zou de therapie aanbevelen aan anderen. 

Anoniem

Ademhalingsklachten, scheefstand van het bekken, slaapproblemen en vermoeidheid

Bowen heeft me werkelijk verrast. De behandeling wordt gedaan met kleine bewegingen met een groot effect op het lichaam. Ik voelde meteen „iets” gebeuren, meer ruimte, meer warmte en meer ontspanning. Na een aantal behandelingen is mijn hele lichaam in balans gekomen en beweeg ik soepeler en daar ben ik erg blij mee. Mijn bekken, rug en schouders zijn nu recht en blijven tot nu toe ook recht. Ik heb hiervoor eerder orthomanuele therapie gedaan maar dit had geen blijvend effect. En mocht het toch weer een keer scheef gaan staan, dan heb ik oefeningen achter de hand die ik kan doen om het weer recht te krijgen. Ik vind het een hele mooie, effectieve en lichaamsvriendelijke methode. 

Dank je wel Joelle voor je enthousiasme en je warme belangstelling. 

Mw. L. Jurrema te Tiel

Stijfheid en pijn in de nek,  hoofdpijn en PMS klachten

Klachten rond mijn menstruatie zijn beduidend minder. Heb nog wel wat buikpijn, maar vooral mijn hoofdpijn in die periode is veel minder. Ben de afgelopen maand niet zo beroerd geweest dat ik er misselijk van werd. Persoonlijk is dat een hele verbetering. De behandelingen vond ik verrassend, omdat je hele lichaam wordt behandeld. Vond het erg ontspannend en erg prettig dat de klachten die ik had ook gelijk afnamen.  

Anoniem

Opbellen
E-mail